Η Εταιρεία THERMOCOOL ιδρύθηκε το 2002 στον Πειραιά από τον  Δημήτρη Αράπογλου θερμουδραυλικό με εμπειρία στο χώρο των υδραυλικών αλλά και στο χώρο της κατασκευής μιας και εχει συνεργαστεί  με κατασκευαστες, διακοσμητές και μηχανικούς.

Από την ιδρυσή της μέχρι και σήμερα η εταιρία βρίσκεται κοντά στις ανάγκες κάθε πελάτη με μοναδικό σκοπό την άμεση και αψογη εξυπηρέτηση και κάλυψη ακόμα και του πιο δύσκολου και απαιτητικού προβλήματος που μπορέι να αντιμετωπίζει καθε σύγχρονη κατοικία ή επιχείρηση στην καθημερινότητα της.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε έχουν ως στόχο να διασφαλίσουν τη διάρκεια στο χρόνο και στις φθορές καθώς και τη ποιότητα κατασκευής και ασφάλεια του κτιρίου πράγμα το οποίο επιτυγχάνεται με τη σωστή επιλογή υλικών σε συνδυασμό με τη πολυετή εμπειρία μας στο χώρο.

Η επιτυχημένη πορεία μας συνίσταται

  • στο ότι χρησιμοποιούμε πάντα τα καλύτερα υλικά, με τον σωστότερο τρόπο
  • στο ότι παρέχουμε ειδικό εξοπλισμό για εξειδικευμένες εργασίες όπως: Γερανό ασφαλείας που καταργεί τις σκαλωσιές στα δύσκολα σημεία ή ειδικό μηχάνημα (καροτιέρα) για ακριβή διάτρηση μπετόν χωρίς δημιουργία ζημιάς στους περιβάλλοντες χώρους
  • στο οτι  βρισκόμαστε πάντα δίπλα στον πελάτη για να του υποδείξουμε τις καλύτερες λύσεις

Η εταιρία αποτελείται από έμπειρους τεχνικούς για την κάλυψη υδραυλικών εργασιών σε όλη την Αττική αλλά και σε μεγάλα έργα σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.