ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Δεν είναι λίγες οι πολυκατοικίες στην Ελλάδα που έχουν εγκλωβιστεί στο παλαίο σύστημα κεντρικής θέρμανσης και στα προβλήματα που αυτό επιφέρει, όπως έλλειψη αυτονομίας στη χρήση, άνιση κατανομή δαπανών, σπατάλη ενέργειας και προστριβές μεταξύ των ενοίκων.

Λύση στα προβλήματα αυτά έρχεται να δώσει η εγκατάσταση νέων συστημάτων Αυτόνομης θέρμανσης με θερμιδομετρητές. Τα πλεονεκτήματα της θερμιδομέτρησης σε σχέση με τα παλαιά συστήματα θέρμανσης είναι

Αυτονομία χρήσης αφού μπορείτε να τίθεται σε λειτουργία τη θέρμανση όποτε θέλετε

Εξοικονόμηση ενέργειας ρυθμίζοντας τη θέρμανση σε όποιο χώρο και όποια θερμοκρασία θέλετε

Εξοικονόμηση χρήματος έχοντας τον απόλυτο έλεγχο στην κατανάλωση σύμφωνα με τις ανάγκες σας

Ακρίβεια στη μέτρηση αφού οι μετρητές αποδίδουν ακριβώς τις θερμίδες που έχει καταναλώσει κάθε διαμέρισμα ανεξαρτήτου της χρονικής λειτουργίας

Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε θερμαντικά σώματα

 

Για τη μετατροπή από κεντρική θέρμανση σε αυτόνομη σε μία παλαιά πολυκατοικία, θα πρέπει αρχικά να συμφωνήσουν όλοι οι ένοικοι για την εγκατάσταση.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την εγκατάσταση όλου του συστήματος αυτονομίας ανά διαμέρισμα και στον κεντρικό λέβητα της πολυκατοικίας.

 

Σε κάθε διαμέρισμα τοποθετούνται:

ένας ηλεκτρονικός κατανεμητής θέρμανσης ανά θερμαντικό σώμα ο οποίος δείχνει τις θερμίδες που έχει καταναλώσει το συγκεκριμένο σώμα.

μία θερμοστατική κεφαλή ανά θερμαντικό σώμα μέσω της οποίας ρυθμίζεται η επιθυμητή θερμοκρασία για το χώρο στον οποίο βρίσκεται το σώμα.

 

Τέλος τοποθετείται στο κεντρικό λέβητα της πολυκατοικίας μία συσκευή αντισταθμίσεως και μία συσκεή ελέγχου της κυκλοφορίας του νερού με κυκλοφορητή INVERTER στο δίκτυο.