ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

Τα είδη υγιεινής αποτελούν βασικό και αναπόσπαστο κομμάτι ενός νέου σπιτιού. Η συμμετοχή τους στο συνολικό κόστος μίας νέας κατασκευής ανέρχεται στο 5% της συνολικής αξίας του σπιτιού, συμπεριλαμβανομένων και των μπαταριών (αναμικτήρες), πλακάκια κτλ..

Διαλέγοντας είδη υγιεινής, αξεσουάρ και επενδύσεων που διατίθενται στην αγορά και με της σωστή τοποθέτηση τους, μπορούν να δημιουργηθούν χώροι υγιεινής άνετοι και ευχάριστοι όπως εσείς τους έχετε φανταστεί.

Αυτό όμως που πρέπει πάντα να θυμόμαστε είναι ότι τα είδη υγεινής που θα επιλέξουμε όταν φτιάχνουμε ένα καινούργιο σπίτι ή ανακαινίζουμε ένα υπάρχον, πρέπει να τύχουν ιδιαίτερης προσοχής και μελέτης, γιατί η τοποθέτησή τους είναι μόνιμη. Για αυτό, εκεί που δεν θα πρέπει να γίνεται οικονομία, είναι στην δημιουργία μίας άψογης υδραυλικής εγκατάστασης και στην τοποθέτηση όσων των δυνατών ποιοτικότερων ειδών υγιεινής.

Εμείς διαθέτουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία για την τοποθέτηση νέων μοντέρνων ειδών υγιεινής αλλά και την αντικατάσταση των παλαιών σε περίπτωση ανακαινησης: Όλα τα ειδη υγιεινής τοποθετούνται από τους έμπειρους τεχνίτες μας με τα καταλληλότερα υλικά σύνδεσης.